Elena Gheorghe lanseaza single-ul si videoclipul “Body Song”

Elena Gheorghe lanseaza single-ul si videoclipul “Body Song”, alaturi de Cat Music. Frumoasa artista continua colaborarea de succes cu hitmaker-ul Laurentiu Duta, care a compus si produs piesa in studioul lui.

Lansata in luna iubirii, “Body Song” este o piesa despre adrenalina, limbajul corpului care dezvaluie in mod inconstient ce simtim si gesturile stangace pe care le facem atunci cand ne indragostim. Pentru videoclip, artista a colaborat cu regizorul Dan Petcan, iar filmarile au durat peste 20 de ore si au avut loc la un hotel din Bucuresti.
Scenariul a fost conceput de catre echipa Antz, dar si de catre Elena, careia ii place sa isi puna amprenta si sa se implice trup si suflet in toate proiectele. Coregrafia a fost conceputa de catre Ema Mitrea.

Pe platourile de filmare, Elena s-a bucurat de momente delicioase, dans si distractie alaturi de fete. „Filmarile au fost dulci; am mancat multe, multe prajituri pana am reusit sa filmam. As repeta experienta oricand”, declara Elena.

Elena Gheorghe nu este la prima colaborare cu Laurentiu Duta. Acesta a compus piesele “Ecou”, “Antidot”, “Autograf”, “Midnight Sun”, single-uri ce au cucerit publicul si posturile de radio din Romania.
In plus, artista a lansat numeroase hituri, precum “Mamma Mia”, „Pana dimineata”, “Pana la stele”, “Senor Loco”, “Cutremur”, cu zeci de milioane de vizualizari pe YouTube si care au ocupat primele pozitii in topuri din tari ca Japonia, Israel, Spania, Polonia, Italia, Marea Britanie, Germania.