Bucureşti fm te provoacă să descoperi valorile României

Expoziţia Eu aleg România! – 100 de poveşti de aur ale sportului românesc te aşteaptă timp de o lună în Piaţa Universităţii, la Muzeul Municipiului Bucureşti.

100 de legende vii, sportivi sau echipe, care au făcut să răsune imnul României la marile competiţii internaţionale. Descoperiţi poveştile fiecăruia dintre ei, cu munca, reuşitele, sacrificiile şi bucuria de a ajunge în vârf, pe site-ul bucurestifm.ro, pe pagina proiectului eualegromania.ro şi pe paginile de facebook şi twitter.

8 echipe de producţie din toată ţara, 75 de ore de filmare şi înregistrări audio, mărturii şi imagini inedite, 200 de ore de editare – toate pentru a ilustra drumul campionilor români care au cucerit lumea.

Proiectul Radio România Regional Eu Aleg România se derulează timp de cinci ani, până în 2018, şi propune locuri, evenimente şi oameni de excepţie pentru România 100!

Expoziţia Eu aleg România! – 100 de poveşti de aur ale sportului românesc, organizată de Bucureşti fm, rămâne la Palatul Suţu până pe 20 martie, iar accesul este liber.

RADOR – 20 februarie 2017