CFR Călători la Târgurile de Turism din țară

În luna martie, Sucursalele CFR Călători sunt prezente la Târgurile de Turism din țară cu oferte de 45% reducere la biletele emise la stand și Vouchere cu reducere de 45%.

  • 45% reducere la cumpărarea de bilete disponibile online (adult, copil, elev, posesor card TrenPlus, minigrup, dus-întors, etc.) şi emise la standul CFR Călători pentru persoanele înscrise sau care sunt de acord să se înscrie la newsletter;
  • vouchere pentru cumpărarea biletelor de tren în trafic intern cu reducere 45% din preţul final al unei călătorii simple individuale, cu valabilitate până la 15 aprilie, călătoriile putându-se efectua până la data de 14 mai 2017.

Târgurile Regionale de Turism au loc în următoarele locații:

o   Timișoara 03-05 martie 2017 la Centru Regional de Afaceri

o   Craiova10-12 martie 2017 la Centru Multifuncțional Craiova

o   Constanța10-12 martie 2017 la Vivo Mall

o   Brașov17-19 martie 2017 la Business Center

o   Iași17-19 martie 2017 la Palas Mall

Detalii suplimentare pe www.cfrcalatori.ro/863

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.