Cea de-a 12-a ediţie a Expoziţiei Raw Generation, la Romexpo

Un eveniment dedicat produselor naturale şi stilului de viaţă sănătos are loc, şi astăzi, la Romexpo, în capitală. Cea de-a 12-a ediţie a Expoziţiei Raw Generation poate fi vizitată între orele 10 şi 19, iar preţul unui bilet de intrare este de 5 lei. Reporterul nostru Daniela Mănuţă a fost acolo şi a stat de vorbă cu câţiva expozanţi.

-: Am venit cu dulciuri raw vegane, neprocesate termic, ca să-şi păstreze toţi nutrienţii: tort de ciocolată, cheesecake raw vegan, nu cu brânză, făcut din caju, cu fructe de pădure, prăjitura curcubeu, cu portocale, zmeură, lime şi afine. Sigur, vor găsi ceva pe placul lor. Iar preţurile variază între 10 şi 20 de lei.

Reporter: La această expoziţie puteţi găsi şi alte produse organice, dulceţuri naturale, siropuri, paste bio, ciocolată sau cafea. De asemenea, de la expozanţi puteţi achiziţiona şi cosmetice bio, fără parabeni, care sunt la mare căutare.

-: De la produse de machiaj certificate bio, parfumuri indiene, cosmetice pe bază de secreţie de melc. Avem şi o gamă de cosmetice ayurvedice din India, deodorante, săpun negroafrican, iar, un produs mai deosebit. Preţurile merg de la 23 de lei până la cele mai scumpe produse, în jur de 160 de lei./lbadiu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 12 martie