Se lansează abonamentele pentru stagiunea de primăvară-vară la Sala Radio!

Muzică de cea mai bună calitate, dirijori şi interpreţi renumiţi din ţară şi străinătate, diversitate şi atractivitate, în acestea constă oferta stagiunii Orchestrelor şi Corurilor Radio în lunile aprilie – iulie 2017.  Pentru că de cele mai multe ori biletele se epuizează rapid, nu ezitaţi să alegeți un abonament la Sala Radio!

Recitaluri din cadrul turneelor Pianul Călător cu Horia Mihail, Stradivarius cu Alexandru Tomescu sau Vă place muzica britanică, cu Răzvan Suma şi Rebeca Omordia, sunt doar câteva dintre evenimentele stagiunii.

Dirijorul Cristian Măcelaru va veni la pupitrul Orchestrei Naţionale Radio pentru două concerte care au în program lucrări monumentale: Recviemul de Verdi şi Simfonia a II-a de Mahler.

Cu Orchestra de Cameră Radio, violonistul Gabriel Croitoru, împreună cu fiica sa, Simina Croitoru, vor pune în oglindă celebrele Anotimpuri ale lui Vivaldi cu cele ale lui Piazzolla.

Corul Academic şi Corul de Copii Radio sunt ansambluri de prestigiu care de asemenea vor susţine concerte în această perioadă. Nu vor lipsi serile pline de improvizaţie, efervescenţă şi culoare marca Big Band-ul Radio sau întâlnirile cu tradiţia adusă pe scenă de Orchestra de Muzică Populară Radio.

Aşadar, pentru a fi siguri că nu pierdeţi cele mai importante evenimente muzicale ale lunilor aprilie – iulie 2017, vă propunem, începând de miercuri, 15 martie, abonamentele pentru ultimele luni de stagiune de la Sala Radio.

Vă aşteptăm la casa de bilete din strada General Berthelot 60-64. Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete la telefon: 021-303.14.28 sau 021-314.68.00.

Program:

  • de luni până vineri, între orele 9.00-18.00 ;
  • în zilele de concert/spectacol din timpul săptămânii : 09:00-20:00 ;
  • în zilele de concert/spectacol din weekend : 09:00-12:00 şi 15:00-20:00 (casa este închisă sâmbătă şi duminică în zilele fără concert).

Abonamentele sunt valabile la toate concertele şi recitalurile din stagiunea Orchestrelor şi Corurilor Radio, cu excepția concertelor Orchestrei de Muzică Populară Radio.

Preţurile la abonamente (perioada aprilie-iulie 2017):

– Abonamente de acces:

– categoria I –   400 lei
– categoria a II-a – 320 lei
– categoria a III-a – 240 lei

– Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi)

– categoria I redus – 240 lei
– categoria a II-a redus – 192 lei

Biletele şi abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor şi Corurilor Radio se achiziționează on-line doar prin reţeaua Eventim (www.eventim.ro).

Abonamentele de acces cu preţ întreg sunt disponibile şi pe www.eventim.ro, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești, Humanitas și la casa de bilete a Sălii Radio. Cele cu preţ redus se pot achiziţiona numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie şi a cărţii de identitate. 

Pentru alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio vă rugăm să consultaţi site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.