„Spirit”, un nou album Depeche Mode

Fanii romani vor putea asculta live noile melodii pe 23 iulie, la Cluj-Napoca

„Spirit”, cel mai nou album semnat Depeche Mode este disponibil incepand de astazi la nivel mondial. Lansarea albumului este urmata de un turneu de promovare ce va debuta pe 5 mai 2017 si se va incheia pe 23 iulie 2017 in Cluj-Napoca. Global Spirit Tour ii aduce pe Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher in fata a peste 1.5 milioane de fani din 32 de orase din 21 de tari europene. Pentru concertul din Romania, trei categorii de biletele sunt deja epuizate.

„Spirit” este cel de-al 14-lea album de studio al trupei Depeche Mode si marcheaza prima colaborare cu producatorul James Ford, membru fondator al trupei Simian Mobile Disco, care a mai lucrat cu artisti precum Florence and the Machine si Arctic Monkeys. Albumul a fost lansat atat in format standard, pe CD, cat si in editie de lux, ce include cinci remix-uri si un album cu fotografii realizate de Anton Corbijn.

Albumul a primit deja aprecierea criticilor de muzica, Q Magazine numindu-l „cel mai energic album Depeche Mode din ultimii ani”. La inceputul lunii februarie a fost lansat single-ul „Where’s The Revolution”, pentru care trupa a realizat primul videoclip din ultimii 4 ani.

RADOR – 17 martie