Lidia Buble lansează un nou single de succes – “Eu Voi Fi”

După succesul single-ului “Mi-e bine”, care a adunat peste 28 de milioane de vizualizări pe YouTube și a ocupat primele poziții în topurile radio și TV săptămâni la rând, Lidia Buble lansează o nouă piesă, “Eu Voi Fi”. Produs în studioul Akcent Music, single-ul “Eu Voi Fi” prezintă o poveste de dragoste în care orice îndrăgostit visător se poate regăsi cu ușurință.

Odată cu piesa “Eu Voi Fi”, Lidia a lansat și o campanie cu același nume, în care a publicat mai multe poze din viața privată însoțite de texte despre ea și persoanele dragi din viața ei. “Piesa #EuVoiFi este o declarație de dragoste și mi s-a părut momentul potrivit să invit publicul în sufletul meu și să îi arăt și alte fațete ale omului Lidia. Practic, e un jurnal cu poze și gânduri.”, declară Lidia.

Videoclipul piesei “Eu Voi Fi” a fost filmat într-un decor spectaculos în care Lidia a jucat rolul unei actrițe hollywoodiene. Producția videoclipului a durat câteva săptămâni pentru ca toate detaliile să fie puse la punct. Pentru clip, artista a avut 3 ținute vestimentare create special pentru ea. “Filmarea videoclipului piesei “Eu Voi Fi” a avut loc într-un conac boieresc spectaculos. Mi-a plăcut atât de mult echipa și tot ce s-a întâmplat pe set, încât am făcut abstracție că erau sub 0 grade, iar eu purtam rochițe de vară. Tot efortul a meritat și sunt foarte bucuroasă de rezultat. Sper să vă placă!”, adaugă artista.

Lidia Buble și-a început cariera cu piesa “Noi simțim la fel”, iar în 2014, a fost premiată pentru “Best New Act” în cadrul Romanian Music Awards. În 2015, a lansat cel de-al doilea single, “Inima nu ştie”, urmat de “Le-am spus și fetelor” (feat Amira). După hitul “Le-am spus și fetelor”, Lidia a colaborat cu Adi Sina pentru piesa “Ma certi”. În 2016, Buble și Matteo au lansat piesa „Mi-e bine” în Sibiu, la premiile Media Music Awards, în față a peste 40.000 de oameni.

Geanina SAVU
Content Manager
mobile: +40731 303 818
address: B-dul Ficusului 5-7, Bl. XX/7, parter,
sector 1, 013971, Bucuresti, Romania
tel: +4021 233 18 47, 48
fax: +4021 233 18 91
www.catmusic.ro
www.boldcharts.ro
/CatMusicRomania