Smiley este pe locul 1 pe iTunes, are peste 1 milion de vizualizari pe YouTube si 3 piese in top 10 difuzari radio

Smiley are astazi o zi de de nota 10. La doar 24 de ore de cand a lansat piesa “De unde vii la ora asta?”, a doua piesa dintr-o serie de 10 piese ce vor fi lansate pe parcursul a 10 luni, in data de 10, ca sa marcheze 10 ani de cariera solo, a inregistrat performante remarcabile: peste 1 milion de vizualizari pe YouTube, locul 1 pe iTunes, prezenta cu 3 piese in top 10 al difuzarilor pe radiouri, locul 1 la recomandarile YouTube.

“Multumesc! Este uluitoare performanta pe care am inregistrat-o cu piesa asta si simt sa spun in primul rand ca le sunt recunoscator celor care au ascultat-o si au distribuit-o. Le multumesc mult. Nici nu banuiesc ei cat de important este un share pentru un artist, cata bucurie aduce, cata satisfactie, cata implinire. Asa ca, le multumesc celor care ma asculta si ma simt dator sa le promit ca voi incerca sa fac din anul asta 10 unul memorabil”, declara Smiley.

In martie, Smiley a lansat proiectul #Smiley10, un maraton de lansari, inovatii si confesiuni muzicale multimedia, prin care sarbatoreste 10 ani de cariera solo pe parcursul unui an intreg. Pe langa lansarile de piese si clipuri noi pe data de 10 a fiecarei luni, timp de 10 luni de aici inainte, Smiley va da si o petrecere de ziua lui, sub forma unui concert. Astfel ca pe 1 iunie, la Arenele Romane,Smiley va trai impreuna cu cei care il indragesc concertul Smiley 10.

Ultimele bilete la categoria earlybird se mai gasesc pe https://www.iabilet.ro/bilete-smiley-10-ani-pe-1-iunie-la-arenele-romane-28463/. Tot in cadrul proiectului #Smiley10, artistul isi va lansa albumul nou, al patrulea din cariera, si-a lansat vlogul Smiley Omul pe canalul sau de youtube, a marcat performanta de a fi primul artist care are propria colectie de GIF-uri, inspirata din versurile, chipul si reactiile lui, va avea colectii aniversare de haine si accesorii in cadrul magazinului online www.hastore.ro  si va avea nenumarate actiuni prin care sa-si recompenseze comunitatea pentru fidelitate si afectiune. Detalii despre proiectele lui Smiley se pot gasi pe pagina oficiala de Facebook a artistului si pe site-ul dedicat proiectului www.smiley10.ro.