Ruben lanseaza single-ul si videoclipul “Go Back In Time”

Ruben lanseaza primul single si videoclip din cariera solo – “Go Back In Time”, piesa compusa si produsa de artist, Matias Endoor si Vasil Mihov.

”Single-ul este o piesa de dragoste, putin nostalgica, despre relatiile schimbate odata cu trecerea timpului si evoca lupta pe care un cuplu o poarta pentru a-si salva iubirea. Am ales Romania pentru debutul solo pentru ca sunt atras de cultura tarii, de muzica, veselia si ospitalitatea romanilor”, declara artistul. Piesa semnata de Ruben imbina beat-uri dance, cu influente deep si pop.

Clipul este in regia lui Florin G. Botea, iar filmarile videoclipului au avut loc in Bucuresti si au durat 20 de ore. Ruben interpreteaza rolul unui fotograf care incearca sa imortalizeze iubirea dintre el si partenera sa din videoclip, actrita Andreea Diac.

Nascut in Peru si stabilit in Anglia, cantaret si compozitor, Ruben este un nume nou pe piata muzicala romaneasca. La 18 ani, artistul a inceput sa-si scrie singur piesele, iar la 23 de ani, a devenit solist si chitarist pentru o trupa londoneza.