Delia & Macanache lanseaza “Rămâi cu bine” a.k.a. “Rămâi cu mă-ta”

Nu mai e de mult un secret că Delia poarta eticheta de cea mai originală artistă din România. Astăzi, de 1 mai muncitoresc, artista lansează alături de Macanache piesa verii 2017: “Rămâi cu bine” a.k.a. “Rămâi cu mă-ta”.

Piesa tratează o poveste de dragoste des întâlnită în cultura românească. S-au întâlnit, el i-a dat mere, s-au îndragostit. Dar cum de multe ori, soacrele işi bagă coada în treburile tinerilor… ei bine, atunci le dorim să se întoarcă la mamele lor. Pentru că viaţa este şi amuzantă, nu doar serioasă.

“Piesa ‘Ramâi cu Bine’ este inspirată din realitatea cotidiană, dar ţin sa precizez că nu este inspirată din viaţa mea, căci nu am avut probleme cu nicio mamă. Are un sound foarte „anii 90” cu un clip în care se găsesc niste flashback-uri din copilaria noastră, din cartier. În clip, rolul mamei este jucat chiar de soacra mea, de care sunt tare mandră, căci are calităţi de actriţă. Colaborarea este cumva neasteptată de către public, dar eu imi doream foarte mult să cânt cu Maca. Cochetam de mult cu ideea asta şi i-am trimis un ghid audio cu piesa, i-a placut foarte mult, şi-a scris versurile pe partea lui şi gata piesa! Piesa este compusă de mine, muzica şi text, iar orchestraţia a facut-o Alex Cotoi şi sunt foarte mandră de ce a ieşit.

P.S.: Consider ca această prescurtare “mă-ta” e un cuvânt foarte frumos. Putea fi fiică-ta, putea fi tac-tu, dar fiind vorba de mama, se numeşte “mă-ta”. “, declară Delia.

“Melodia s-a născut din creativitatea Deliei. Ea mi-a trimis un demo cu ea cântând la pian refrenul şi linia melodică. Şi na, într-o zi ne-am întâlnit la studio, am mers, am scris nişte versuri şi am făcut instrumentalul cu ajutorul fratelui Alex Cotoi. Am mai revenit o dată la studio să cizelăm melodia şi cam aia a fost. Eu simt cumva că e o problemă a tuturor cuplurilor cu mamele soacre şi chestii de astea. Speram că o sa fie o melodie plăcută pentru toata lumea. “, adaugă Macanache.

Muzica este scrisă de Delia şi Alex Cotoi, textul poartă semnatura Deliei şi a lui Macanache, iar producţia este făcută de Delia şi Alex Cotoi. Clipul este regizat de Alex Ceauşu şi e o parodie a anilor 90’ cu un şcenariu amuzant despre un cuplu şi o soacră “băgăcioasă”. Echipa de beauty a fost formată din Ana Mironescu (Make-up) şi Alex Claudiu Sarghe (hairstyle). Estetica vestimentaţiilor a fost coordonată de către Hilke Muslim.