In ziua celei de-a doua semifinale Eurovision Song Contest, Ilinca lanseaza single-ul si videoclipul “Amici”

Odata cu participarea la semifinala Eurovision Song Contest, Ilinca lanseaza primul single din cariera solo, cu videoclip – “Amici”, o piesa despre momentul in care trebuie sa iei o decizie dificila si inchei un capitol, dar incepi un altul. In videoclipul regizat de Roman Burlaca, Ilinca si Alex Florea joaca rolul a doi indragostiti care trec prin diferite stari, de la emotie, la ras, la plans, si care decid intr-un final sa aleaga ce e mai bine pentru fiecare. Muzica este compusa de Theea Miculescu si Alexandru Cotoi, versurile sunt scrise de Theea Miculescu, iar instrumentalul a fost creat de Alex Antonescu, Catalin Tamazlicaru, Constantin Sava si Alexandru Cotoi.

“M-am trezit in camera de hotel din Kiev cu mama care asculta “Amici” si nu intelegeam ce se intampla. Apoi mi-a zis ca cei de la Cat Music mi-au facut o surpriza si mi-au lansat piesa inainte de semifinala. Sunt foarte fericita si emotionata in acelasi timp. “Amici” este o piesa de suflet, pentru ca ma regasesc foarte mult in ea, chiar daca arata o alta latura a mea. Vreau sa ii multumesc echipei, lui Alex si tuturor oamenilor care ma sustin in continuare!”, declara Ilinca.

In seara aceasta, cei doi artisti vor interpreta Yodel It!“, piesa care reprezinta Romania la Eurovision 2017. Ilinca si Alex Florea vor intra in concurs pe pozitia cinci si vor concura alaturi de reprezentanti din 17 tari pentru un loc in marea finala Eurovision Song Contest.

La inceputul anului 2017, Ilinca Bacila incepe colaborarea cu Alex Florea si prezinta single-ul „Yodel It!”, compus de Mihai Alexandru si Alexa Niculae, care a cucerit publicul si juriul la Selectia Nationala Eurovision Romania 2017.