Cel mai inalt drum din Romania, celebrul Transalpina, a gazduit in weekendul 10-11 iunie 2017 cea de-a treia etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta, Cupa Gorjului.

Gabriel Laurentiu ENE a reusit sa obtina un important loc secund in grupa automobilelor cu doua roti motrice, acest lucru permitandu-i sa preia conducerea clasamentului provizoriu al grupei. Totodata, pilotul bucurestean a reusit sa se impuna si la clasa H3.

 “Sunt multumit de locul secund pe care am reusit sa il obtin la grupa doua roti motrice pentru ca punctele obtinute sunt foarte importante in economia clasamentului acestei grupe. Lupta este stransa si alaturi de Andrei si Claudiu ma bucur ca putem oferi spectacol spectatorilor care sunt alaturi de noi la fiecare etapa. Nici de aceasta data nu am fost ocoliti de problemele tehnice, o planetara rupta si sensorul de pozitie a clapetei de acceleratie (TPS) au fost aproape de a ne aduce abandonul. Din fericire avem o echipa de mecanici minunata condusa de Iulica Nita si un electronist profesionist si implicat, in persoana lui George Smarandache, care au remediat problemele masinii. In final doresc sa exprim multumiri spectatorilor si fanilor care sunt alaturi de noi pe traseele de concurs si ne incurajeaza la fiecare etapa. Ne vedem la Resita.” declara Gabriel ENE, dublu campion al clasei H3.

Urmatoarea etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta, Memorialul Werner Hirschvogel, va avea loc in perioada 1-2 iulie 2017 in municipiul Resita, resedinta judetului Caras-Severin.

Pilotul echipei Shark Racing este sustinut pe parcursul sezonului 2017 de sgmarket.ro – partener principal, Energizer, Pringles, Maximum Speed Energy Drink, Cramele Insuratei, Amata, Serus, Ideal Media Advertising si House of Cookies.

www.motorsportnews.ro