Smiley lanseaza „Sa-mi fie vara” – un imn al vietii fara griji

Pe 10 iunie, in anul 10 din cariera sa solo, Smiley lanseaza cea de-a patra piesa cu videoclip din maratonul de 10 confesiuni muzicale din cadrul proiectului aniversar #Smiley10. “Sa-mi fie vara”, noul single al artistului, produs de HaHaHa Production si Cat Music, este un imn al vietii, al bucuriei de a trai asa cum oricine isi doreste.

“Eu cred in libertatea absoluta, visez la oameni liberi si fericiti. Cam asta am vrut sa spun in piesa, ca depinde de noi cum ne facem viata si ce alegem de fiecare data sa vedem din ea. Eu am ales cea mai buna varianta, sa cant viata in cele mai frumoase note”, explica artistul.

In videoclipul piesei, Smiley face un tur in imagini al celei mai frumoase zile petrecuta cu prietenii si echipa de la HaHaHa Production. „Asa mi-ar placea sa arate fiecare zi din viata mea si a voastra, sa traim frumos cu oamenii pe care ni-i dorim langa noi. A fost o zi cu veselie maxima, o zi-petrecere cu oamenii mei dragi, in care nici macar nu am simtit ca suntem la filmarea unui videoclip. ”

Sore, Cabron, Doc, Sere si Silviu Pasca sunt doar cativa dintre protagonistii videoclipului filmat de Iulian Moga in Paradisul Verde din Corbeanca. 

Alaturi de concertul aniversar sustinut acum o saptamana la Arenele Romane, proiectul #Smiley10 este o confesiune muzicala multimedia, derulata pe tot parcursul anului si cuprinde lansari de piese si videoclipuri, un nou album, dar si o linie dedicata de articole de merchandising disponibila in HaStore. Totodata, Smiley este si primul artist roman care a avut o colectie de gif-uri pe versurile lui intr-o aplicatie de mobil.