Miley Cyrus atacă brandul D & G, iar Steffano Gabbana îi răspunde: „Ești o ignorantă”

Pe Instangram a izbucnit o polemică între Miley Cyrus şi stiliştii Dolce & Gabbana. Totul a început de la o defilare de modă.
Fratele cântăreței a fost ales să defileze la Milano pentru creaţiile D & G, după care Cyrus a publicat pe reţelele sociale un post prin care scria cât este de orgolioasă de fratele ei, Braison: „Fratele meu nu a visat niciodată să fie un model, este unul dintre cei mai talentaţi muzicieni pe care urechile mele au avut ocazia să-l asculte, însă este o trăsătură caracteristică a familiei Cyrus cea de a încerca să facă cel puțin o dată altceva, ieşind astfel din zona de confort”. Până acum, nimic ciudat. Numai că starul american a dorit să facă o clarificare. “Nu sunt absolut de acord cu politicile brandului D & G, dar susțin efortul companiei de a propulsa tineri artiști și de a le oferi o platformă pe care să strălucească, în aşa fel încât să-i poată vedea toată lumea”.

Răspunsul lui Stefano Gabbana
Atacul lui Cyrus, motivat aproape sigur de opţinea designerilor italieni de a o îmbrăca pe Melania Trump, nu a scăpat utilizatorilor și mai ales celor direct interesaţi care i-au răspuns imediat. Purtătorul de cuvânt fiind Stefano Gabbana care, tot prin intermediul reţelelor sociale a declarat: „Noi facem haine, iar dacă tu te gândești să faci politică printr-un post, eşti pur și simplu ignorantă. Noi nu avem nevoie de posturile și de comentariile tale. Data viitoare.. ignoreză-ne, te rog“. Totul acompaniat de hashtagul #boycottdolcegabbana, care a devenit motto-ul brand-ului împotriva celor care îl denigrează. www.ilgiornale.it
Articol de Marta Proietti
Traducerea: Cătălina Păunel
http://www.ilgiornale.it

RADOR (19 iunie)