Amal și George Clooney au fost pentru prima dată văzuți, împreună cu fiul lor Alexander și fiica lor Ella

Joi, 6 iulie, cei doi copii ai cuplului format din actorul George Clooney, în vârstă de 56 de ani, şi soţia sa, avocata britanică Amal Clooney, 39 de ani, au împlinit o lună. La scurt timp înainte de această aniversare, copiii, împreună cu părinții, au călătorit în Italia pentru prima lor vacanţă de familie, fiind văzuți şi la o plimbare. Luni, actorul și soția sa, dar și cei doi copii au sosit, la Milano, cu un avion privat. Este pentru prima dată când întreaga familie a fost văzută împreună în public. Până la nașterea celor doi copii, Amal și George soseau foarte des în Italia, unde actorul deține un imobil în apropiere de Lacul Komo şi unde obişnuieşte să petreacă foarte mult timp. Se poate presupune că anume aici vedetele vor sărbători prima aniversare, joi, când s-a împlinit o lună de la nașterea celor doi gemeni.

Amintim că cei doi gemeni s-au născut pe 6 iunie, la Wing Chelsea Westminster Hospital din Londra. La doar câteva ore de la naştere, copiii şi-au cunoscut bunicii: Amal și George Clooney i-au prezentat pe fiul lor Alexander și fiica lor Ella pe Skype.
„Micuţii sunt extraordinari. Alexander a moştenit de la tatăl său profilul feţei şi forma nasului”, le-a declarat jurnaliştilor bunica gemenilor, în vârstă de 83 de ani, mama lui George Clooney./vdraguta

shabat.am/ru – 6 iulie