Coaliţia de guvernământ are dreptul să evalueze activitatea Executivului

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi, a afirmat că este dreptul coaliţiei de guvernământ să evalueze activitatea Executivului şi a adăugat că o evaluare a şefului statului în această privinţă, va fi comunicată la momentul potrivit.

Mădălina Dobrovolschi: Este nevoie de responsabilitate, este nevoie de stabilitate, este nevoie de urmărirea unui traseu pe care să îl înţeleagă şi să îl cunoască toată lumea. Toate aceste jocuri care ţin de schimbări bruşte, la nivel de elemenete care ţin de finanţe-economie, nu sunt, evident, bune. O evaluare a Guvernului va fi comunicată, de către domnul preşedinte, la momentul potrivit. Deocamdată, să sperăm că a fost auzit şi înţeles apelul făcut de domnul preşedinte, apelul la responsabilitate.

Realizator: Reamintim că premierul Mihai Tudose a anunţat că în fiecare săptămână vor fi şedinţe cu Coaliţia, iar o dată pe lună va fi prezentată o analiză referitoare la îndeplinirea programului de guvernare./practica/fcostea

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 11 iulie