Evenimente de weekend în staţiunile de la Marea Neagră

Realizator: Mii de turişti au ales şi în acest weekend să meargă la mare. Pe lângă mare şi soare, ei sunt atraşi şi de nenumăratele posibilităţi de distracţie. Ce evenimente au loc în aceste zile pe litoral, aflăm de la corespondentul nostru Mona Constantinescu.

Reporter: Şi în acest weekend  în topul preferinţelor se află Mamaia şi Vama Veche. Timp de opt săptămâni, până în septembrie, în fiecare seară de weekend turiştii pot asculta poveşti magice cu muzică şi personaje fermecate. Naratorii sunt cei mai îndrăgiţi artişti ai prezentului, iar poveştile pe care le creează pentru public au toate dimensiunile artistice, culturale şi de divertisment existente pe piaţă de entertainer. Totul se desfăşoară în piaţeta Cazinou din staţiunea Mamaia, unde începe festivalul „Mamaia Fairytale 2017”.

La Constanţa, pe faleza Cazinoului are loc cel mai mare fitness show în aer liber.

În Vama Veche se cântă şi în acest weekend. Vamaioţi şi marinari sunt invitaţi să urce cu toţii în arcă şi să continue cea mai faină călătorie muzicală de până acum, alături de băieţii de la Roadkill Soda; Criptoin concertează la „Barbă Neagră” şi tot în Vama Veche aveţi ocazia să vă întâlniţi cu peste 20 de artişti şi artizani români, care îşi prezintă o gamă largă de produse autohtone, iar acestea sunt doar câteva dintre evenimentele care animă zilele acesta staţiunile de la malul mării./pvelisar