Un antrenament cu primarul Kievului, Vitali Kliciko, vândut la licitație cu 6.000 de dolari

Un antrenament cu primarul Kievului, Vitali Kliciko, fostul campion mondial la categoria grea, versiunile World Boxing Council (WBC) şi World Boxing Organization (WBO), a fost vândut la licitația caritabilă Prozorro pentru suma de 5.000 de euro, echivalentul sumei de 6.000 de dolari sau 150.000 de hrivne.
Potrivit Serviciului de presă al Primăriei Kiev, licitația a avut loc marți, 25 iulie, la ora 11:11. La licitație au participat opt persoane. Cel mai mare preț oferit, după care s-a stabilit câștigătorul, a fost suma de 150.000 de hrivne.
«Sunt bucuros că la licitația Prozorro a fost stabilit câștigătorul, cu care voi împărtăși cu o deosebită plăcere secretele din lumea sportului și antrenamentului sportiv. Sunt convins de faptul că va fi intersant și captivant, dar și util, totodată, nu doar pentru cel care se va antrena, ci și pentru că suma de 150.000 de hrivne va fi folosită în scopuri caritabile», a menționat Vitali Kliciko. Primarul Kievului a menționat că toate fondurile obținute în cadrul licitației vor fi folosite pentru achiziționarea unui aparat de ventilație artificială de plămâni pentru clinica pentru copii de la Institutul de Neurochirurgie. Potrivit condițiilor licitației, antrenamentul urmează să se desfășoare pe parcursul lunii viitoare./vdraguta

(www.rosbalt.ru  – 26 iulie)