Comentatorul RRA, Ilie Dobre, primul roman care a stabilit 10 recorduri mondiale World Record Academy

Celebrul comentator sportiv Ilie Dobre, de la Radio Romania Actualitati, a intrat pentru a 11-a oara in Cartea Recordurilor, stabilind un nou record mondial. World Record Academy (Academia Recordurilor Mondiale), cea mai mare si mai prestigioasa organizatie din lume care certifica recordurile mondiale l-a desemnat, pentru a 2-a oara,  in ziua de 20 iulie 2017, “Cel mai de succes comentator sportive de radio din lume”.
O performanta  inegalabila in istoria presei mondiale.
Comentatorul Ilie Dobre este primul roman care a stabilit 10 recorduri mondiale omologate de   World Record Academy,  care i-a acordat si un premiu “Omul Anului in Media” (2014)”. Printre recordurile mondiale se numara cele de: 35 secunde si 6 zecimi; 31 secunde si 27 secunde, in transmisiunea unui gol in direct, fara respiratie; 52 de secunde si 3 zecimi in transmisiunea unui gol in direct, fara respiratie , in studio; 1 minut si 8 secunde, cu o singura respiratie,  si 42 de secunde cu respiratie.
World Record Academy mentioneaza ca Ilie Dobre a fost premiat, in anul 2008, de Presedintia Romaniei, cu “Ordinul National pentru Merit“, in grad de Cavaler.

RADOR (27 iulie)