Andra lanseaza single-ul si videoclipul „Mi-ai luat mintile”, feat. Pacha Man

Andra da coloana sonora a verii cu single-ul “Mi-ai luat mintile”. Cea mai iubita artista din Romania surprinde cu o piesa pe care e imposibil sa nu dansezi! 

Mi-ai luat mințile este una dintre cele mai frumoase declaratii de dragoste. Este un mod de a spune ca nu mai poti face nimic pentru a-ti potoli pofta de viata pe care ti-o da o persoana anume. Cred ca toti traim aceasta fericire, mai ales vara, cand responsabilitatile parca se suspenda si totul pare posibil!”, a declarat Andra.

Videoclipul este regizat de catre Alex Ceaușu și a fost filmat timp de doua zile pe litoralul romanesc. Pentru a surprinde rasaritul si plaja cat mai pustie, Andra si echipa ei s-au trezit la 3 dimineata. Dupa ce artista a dansat pe malul marii, a pus in scena o petrecere la piscina, impreuna cu o trupa de dansatori. De asemenea, Andra a filmat pe superba plaja de la Tuzla, inca nedescoperita de multi turisti, fermecatoare prin salbaticia peisajului.

In imaginile din videoclip o veti recunoaste si pe Elena Ghenoiu, dansatoarea din Romania care a avut o evolutie fulminanta in SUA in ultima perioada. Ea apare in rolul unei tinere indragostite si gata sa faca orice pentru si impreuna cu persoana iubita. Ghenoiu a colaborat cu multi artisti de renume din industria muzicala internationala, precum David Guetta, Pitbull sau Avicii.

O coproductie Andra Records / MediaPro Music, single-ul “Mi-ai luat mintile” este compus de catre Marius Moga, Theea Miculescu, Marian Moldoveanu, Marius Mirica si Pacha Man.

Single-ul este disponibil online: https://MediaPro.lnk.to/Mi-aiLuatMintilePR

In aceasta vara, Andra implineste 17 de ani de cand a lansat primul single. In aceasta perioada, a lansat 13 albume si a castigat Discuri de Diamant, Platina, Aur si Argint pentru vanzarile materialelor discografice. De asemenea, detine numeroase premii pentru vocea si performanțele ei, printre care “Cea mai buna solista”, “Cea mai buna voce feminina”, “Cel mai iubit artist”, dar și multe altele. Andra se mandreste si cu sute de milioane de vizualizari pentru clipurilor lansate pe YouTube si cu recordul de a fi primul artist care la spectacolul de debut la Sala Palatului a vandut toate biletele pentru trei zile consecutive, performanta inca neegalata pe piata din Romania.