Smiley aduce publicului „O altă EA”, o poveste muzicală din adolescenţă

Smiley aduce publicului „O altă EA”, o poveste muzicală din adolescență. Aceasta este cea de-a șasea piesă din maratonul de 10 confesiuni muzicale care se desfășoară în cadrul proiectului aniversar #Smiley10.

„Iubirea nu doare decât atunci când dispare-este o lecție pe care nu ți-o predă nimeni în adolescență și pe care cu toții o primim la un moment dat. Nu o primim de la cineva, ci trăind și cel mai adesea suferind”, povestește Smiley.

„O altă EA” este produsă de Hahaha Production în colaborare cu Cat Music. Videoclipul piesei este regizat de Nicu Drăgan și filmat în Republica Moldova și în România.

SmileySmiley descrie adolescența ca fiind „cea mai confuză, plină de schimbări, căutări și regăsiri perioadă din viata”. Povestea clipului piesei „O altă EA” are o temă clasică, o desfășurare general valabilă, în care cei mai mulți dintre adolescenți se regăsesc. „In adolescență eram preocupat de muzică și timid cu fețele. Am avut și eu, normal, o poveste ca cea din videoclip, dar după liceu. Întotdeauna când te desparți de cineva simți că pierzi o parte din tine și că e de neînlocuit. Experiența m-a învățat că fiecare despărțire vine cu lecțiile ei care te ajută în următoarele relații, dar îți dai seama de asta mai târziu, după ce te vindeci și apare O altă EA, o altă dragoste”, spune Smiley.

Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest „Flori de plastic”, al cărei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animație, este primul de acest gen lansat de Smiley. A urmat single-ul „De unde vii la oră asta?”, care a reușit să strângă un milion de vizualizări pe YouTube în prima zi și peste 40 de milioane în patru luni de la lansare.  „Domnu’ Smiley”, o piesă funk în care Smiley își cântă refrenul vieții, „Sa-mi fie vara” și „Rara” au completat lista de piese lansate în primele cinci luni ale proiectului #Smiley10, o confesiune muzicală multimedia, un maraton de lansări și inovații care va ține un an de zile.

Mai multe informații despre artistul Smiley și despre proiectele lui se pot găsi pe:

www.smiley.ro, www.smiley10.ro, www.facebook.com/smileyonline/, www.instagram.com/smiley_omul/, twitter.com/smiley_omul(@smiley_omul)

Iulian IONCEA
Content Manager

mobile: +40749 506 839
address: B-dul Ficusului 5-7, Bl. XX/7, parter,
sector 1, 013971, Bucuresti, Romania
tel: +4021 233 18 47, 48
fax: +4021 233 18 91
www.catmusic.ro
www.boldcharts.ro
/CatMusicRomania