Abonamentele noii stagiuni la Sala Radio se lansează la 1 septembrie

 Muzica clasică rămâne în top și după Festivalul „George Enescu” în sezonul toamnă-iarnă de la Sala Radio. Săptămânal vor avea loc  recitaluri si concerte excepționale cu interpreți și dirijori valoroși din țară și străinătate. Orchestra Naţională Radio, Orchestra de Cameră, Corul de copii și Corul academic, Big Band-ul radio si Orchestra populară, dar şi Cvartetul Voces, au pregătit evenimente pentru toate gusturile.

 Lucrări orchestrale celebre atrag publicul la concertele Orchestrei Naţionale Radio din fiecare vineri, începând din 29 septembrie : S. Rachmaninov – Concertul nr. 2 în do minor pentru pian şi orchestră, Bizet-Scedrin – Suita Carmen, N. Paganini – Concertul nr. 1 în re major pentru vioară şi orchestră, M. Ravel – Daphnis şi Chloé, Suitele I şi  II, C. Saint-Saëns – Danse macabre, S. Rachmaninov – Dansuri simfonice şi lista ar putea ontinua

Aşadar, pentru a fi siguri că nu pierdeţi cele mai importante evenimente muzicale ale toamnei, vă propunem, începând din 1 septembrie 2017, abonamentele pentru perioada toamnă – iarnă 2017 a stagiunii de la Sala Radio.

Interpretarea violonistului Gabriel Croitoru în Concertul nr. 3 în si minor pentru vioară și orchestră de Saint-Saens, a violonistului Alexandru Tomescu în Concertul în re major pentru vioară şi orchestră, op. 61 de Beethoven, a pianistului Horia Mihail în Concertul nr. 2 pentru pian şi orchestră de Beethoven sunt alte câteva seri muzicale la care vă invită Orchestrele şi Corurile Radio România.

De pe afişele Sălii Radio nu puteau lipsi nici evenimentele care şi-au creat deja o tradiţie: recitalurile de la Bucureşti din cadrul turneelor naţionale „Duelul viorilor” (1 octombrie) şi „Vă place Beethoven ?” (24 octombrie), ce vor prilejui reîntâlnirea spectatorilor cu pianistul Horia Mihail şi cu violoniştii Gabriel Croitoru şi Liviu Prunaru, dar şi cu violoncelistul Răzvan Suma şi pianistul Daniel Goiţi.

Concertele de jazz ale Big Band-ului Radio (dirijat de Ionel Tudor) sau cele de muzică folclorică cu Orchestra de Muzică Populară Radio (dirijată de Adrian Grigoraş) vor completa calendarul noii stagiuni.

Vă aşteptăm aşadar din 1 septembrie la casa de bilete din strada General Berthelot 60-64 pentru a vă asigura locurile cele mai bune! Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete la telefon: 021-303.14.28 sau 021-314.68.00.

Programul este :

  • de luni până vineri, între orele 9.00-18.00 ;
  • în zilele de concert/spectacol din timpul săptămânii : 09:00-20:00 ;
  • în zilele de concert/spectacol din weekend : 09:00-12:00 şi 15:00-20:00 (casa este închisă sâmbătă şi duminică în zilele fără concert).

Abonamentele sunt valabile la toate concertele şi recitalurile din stagiunea Orchestrelor şi Corurilor Radio, cu excepția concertelor Orchestrei de Muzică Populară Radio.

Preţurile la abonamente (perioada septembrie-decembrie 2017):

– Abonamente de acces:

– categoria I – 495 lei
– categoria a II-a – 396 lei
– categoria a III-a – 297 lei

– Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi)

– categoria I redus – 297 lei
– categoria a II-a redus – 238 lei

Începând din noua stagiune, biletele şi abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor şi Corurilor Radio se vor achiziţiona on-line prin reţeaua www.bilete.ro (www.bilete.ro).

Abonamentele de acces cu preţ întreg sunt disponibile şi pe www.bilete.ro,
Acestea se pot cumpăra de la Casieria Sălii Radio şi de asemenea sunt disponibile şi în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro, magazinele Germanos şi Inmedio semnalizate Bilete.ro.

 Abonamentele cu preţ redus se pot achiziţiona numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie şi a cărţii de identitate.

Pentru alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio vă rugăm să consultaţi site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.

 Accesul la Sala Radio, cu transportul în comun, se poate face cu liniile de tramvai nr. 24 şi 44 până la staţia „Radio România” – Piaţa Virgiliu (Str. Berzei la intersecţia cu Ştirbei Vodă, în apropierea străzii Berthelot). Puteţi de asemenea alege mijloacele de transport care circulă în apropiere – Str. Mircea Vulcănescu, Str. Berzei, Str. Ştirbei Vodă, Bul. Eroilor, Calea Plevnei, Bul. Dinicu Golescu – autobuzele 133, 178, 126, 168, 226, 368 etc.