Verdini face o noua magie: lanseaza piesa si videoclipul “Fericit”

Verdini, artistul care a cucerit publicul prin numeroase spectacole de magie, revine cu cel de-al doilea single din cariera: “Fericit”. Piesa este un imn al bucuriei, dar si al turneului national 10Magic, prin care entertainer-ul aniverseaza 10 ani de magie.

“Piesa «Fericit» este precum o ciocolata, te face sa te simti bine! Ce inseamna fericirea pentru tine? Cu totii am avut o zi in care ne-am simtit fericiti fara niciun motiv, indiferent de cat de multe probleme aveam. Intalnesc prea multi oameni care imi cer sa fac o magie ca sa aiba mai multi bani sau alta masina, sa dispara de la serviciu sau sa dispara soacra. Nu spun ca nu sunt de acord cu ei, pentru ca-i inteleg prea bine si nu-i condamn, dar mi-as dori ca oamenii sa se concentreze mai mult pe lucrurile care conteaza. Imi doresc ca toata lumea sa cante: «Sunt fericit, sunt fericit, n-oi fi eu cel mai frumos, dar ma pricep la iubit». Intentionez sa fiu fericit si imi doresc asta pentru toata lumea! Lucrez la asta in fiecare zi. Va iubesc!”, declara talentatul artist.

Anul trecut, Verdini a lansat primul single din cariera muzicala, “E magic”, piesa ce a adunat peste 1.400.000 de vizualizari pe Youtube. Numele Verdini a fost ales in urma cu 10 ani odata cu primele spectacole de magie sustinute si vine de la culoarea verde si simbolistica ei. Intre timp, Verdini a participat la numeroase evenimente si concursuri si a obtinut premii internationale precum International Magic Contest Gabrovo 2013 si Balka Magic Convention 2013.