AVICII lanseaza videoclipul piesei “Lonely Together”, feat. Rita Ora

Avicii lanseaza videoclipul piesei “Lonely Together”, colaborarea cu Rita Ora de pe recent lansatul EP, “AVĪCI”.

Videoclipul a fost regizat de Levan Tsikurishvili și de Phillip R. Lopez, care a declarat ca: “A fost o mare onoare sa creez aceast concept de videoclip pentru Avicii si Rita Ora. A fost un proces minunat si interactiv, din multe puncta de vedere – Mi-a plăcut enorm sa ma joc cu ideea de “lume inghetata”. Ce as face daca as putea ingheta lumea – imagineaza-ti ca intr-o zi ai putea face asta, ce ai face?!”. 

EP-ul “AVĪCI” este prima productie a DJ-ului suedez Avicii din 2015, dupa anuntul retragerii sale din lumea muzicii, pana in prezent. Track-ul “Lonely Together” s-a dovedit deja a fi un hit si, in prezent, se afla pe locul 4 in topul UK iTunes si are peste 55.000.000 de ascultati doar pe Spotify.

EP-ul este format dintr-o serie de colaborari, cu artisti precum AlunaGeorge (“What Would I Change It To”), Billy Raffoul (“You Be Love”), Vargas & Lagola (“Friend Of Mine”), dar și cu Sandro Cavazza, (“Without You”).

In 2011, Avicii a lansat albumul “Le7els”, care a ajuns No. 1 in Statele Unite si Marea Britanie, atingand primele pozitii ale clasamentelor  in alte sase tari, inainte de a fi nominalizat la Premiile Grammy. In 2013, LP-ul lui de debut, ‘True’, care a castigat patru discuri de platina, a inclus hitul “Wake Me Up”, a fost No. 1 in 81 de tari. “Wake Me Up” a devenit cel mai ascultat track din toate timpurile de pe Spotify – si este in continuare cel mai cautat de pe Shazam.