Guvernul de la Budapesta a publicat întrebările referendumului naţional pe tema „Planului Soros”

Guvernul de la Budapesta a făcut publice întrebările care vor fi incluse în chestionarele ce urmează să fie trimise populaţiei în cadrul unei aşa-numite consultări naţionale pe tema unui „plan Soros” privind imigranţii.

Corespondenţă din Budapesta – Reporter: Emil Groza – Prima întrebare se referă la presupusele intenţii ale lui George Soros de a convinge oficialii de la Bruxelles să transfere în Uniunea Europeană cel puţin un milion de imigranţi pe an, din Africa şi Orientul Mijlociu.

Cea de a doua întrebare induce ideea că George Soros ar dori să obţină, împreună cu liderii de la Bruxelles, demolarea gardurilor de la graniţe şi deschiderea frontierelor în faţa imigranţilor, iar cea de a treia face referire la un alt element al planului miliardarului american privind redistribuirea obligatorie a refugiaţilor aflaţi în statele vest-europene. Totodată, guvernul ungar susţine că, în baza aceluiaşi plan, oficialii de la Bruxelles ar trebui să oblige ţările membre să plătească ajutoare de stat de 15.000 de euro pentru fiecare refugiat, imigranţii să primească pedepse mai blânde pentru infracţiunile pe care le comit, iar obiectivul lui George Soros ar fi ca limba şi cultura statelor europene să treacă pe un loc secundar, în interesul integrării mai rapide a imigranţilor ilegali.

Ultima întrebare se referă la lansarea de atacuri politice împotriva statelor membre care se opun imigraţiei şi aplicarea de sancţiuni severe.
Cetăţenii vor avea posibilitatea să trimită înapoi guvernului chestionarele completate până în data de 24 noiembrie.
*
Realizator: Guvernul ungar a fost criticat de organizaţia nonguvernamentală Human Rights Watch, care denunţă o nouă campanie a urii – precizează France Presse./cvanatoru

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 29 septembrie