Anda Adam reincepe colaborarea cu MediaPro Music si toamna aceasta lanseaza single-ul “Marul lui Adam”, o piesa compusa in studiourile HaHaHa Production, de catre Serban Cazan, Florin Boka, Smiley, Alexandru Stancu, Cristian Pascu, Lucian Nagy si What’s UP.

Anda si What’s UP au cantat piesa “Marul lui Adam” in cadrul evenimentului muzical Media Music Awards, marti, 3 octombrie, in Bucuresti si au surprins publicul cu avanpremiera colaborarii lor.

 Videoclipul este regizat de Ionut Trandafir (TrandaFilm) si a fost filmat pe Cheile Dobrogei, iar din echipa de productie au facut parte Frategrafia (montaj), Luca-S Art Film (productie), Lucy Faur (styling), Traviata Paduraru (make-up) si George Cozma (par).

Laitmotivul clipului si al piesei este marul auriu, un simbol al frumusetii si al dragostei, iar personajele interpretate de catre Anda si What’s UP sunt integrate intr-un spatiu prismatic, rupt de realitatea urbana. Asul de inima rosie, simbol al spatiului familiar, al dragostei si al fericirii, completeaza simbolistica videoclipului.

Artist cameleon, Anda Adam – abordeaza doua look-uri diferite, sincronizate cu actiunea videoclipului ce pare as aiba loc in doua lumi paralele.

 

Fie ca vorbim despre videoclipuri spectaculoase sau de show-uri si concepte inedite bazate pe coregrafii atent studiate, Anda Adam reuseste cu fiecare aparitie sa creeze o imagine unitara si unica. Single-urile lansate pana in prezent au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube si au transformat-o pe Anda intr-un nume de referinta al industriei muzicale romanesti.

What’s UP a cucerit publicul si topurile muzicale vara aceasta cu hitul “La tine”, iar anterior a lansat hituri precum “Bine”, “Piesa mea de dor” sau “Taxi”, single-uri ce au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube. Whatzy a cunoscut succesul atat solo, cat si printr-o serie de piese in colaborare cu artisti precum Andra, Adda, Shift, Alina Eremia, Ruby, Dorian Popa si multi altii.

Victor Rebenciuc

PR & Social Media Curator

Universal Music Romania & MediaPro Music