Halloween la CSM București: „Tigroaicele” vor să le sperie pe daneze!

Handbalistele de la CSM București s-au pregătit într-un mod inedit pentru revanșa din Liga Campionilor, cu Nykobing, meci care are loc sâmbătă, în Capitală.

Strigoi? Vampiri? Nimic nu le sperie pe ”tigroaicele” de la CSM București. Handbalistele lui Helle Thomsen și-au pus în cap să le facă pe daneze de la Nykobing, viitoarele adversare din Liga Campionilor, să le știe de frică.

Până la duelul de pe teren, de sâmbătă (ora 16.00, sala Dinamo), fetele de la CSM s-au costumat pentru Halloween și, îmbrăcate și mascate,  și-au făcut strategia pentru Liga Campionilor. „Capii răutăților”: antrenoarea Helle Thomsen, secundul Adi Vasile, Bella Gullden, Paula Ungureanu, Iulia Curea și Aneta Udriștioiu.

”Ultima dată am sărbătorit Halloween când eram mică. De obicei îl sperii acasă pe iubitul meu, dar acum sper să le speriem pe daneze și să demonstrăm că ce s-a întâmplat la meciul trecut a fost doar o întâmplare”, a spus suedeza Bella Gullden.

Pe aceași lungime de undă a  fost și Iulia Curea:” Sper să le speriem pe handbalistele de la Nykobing fără costume și sunt sigură că o vom face” .

”Am un băiețel de 5 ani și petrece la grădinițiă și trebuie, vrând, nevrând, să intru și eu în spiritul acestei sărbători”, a explicat portărița Paula Ungureanu.

Adi Vasile i-a fost ”ghid” danezei Helle Thomsen, căreia i-a explicat care este legenda vestitului Conte Dracula: ”Știe un pic povestea și despre Sighișoara și despre castelul lui Dracula. Frumos ar fi să aibă timp să le vadă” .

Helle Thomsen a recunoscut că nu a obișnuit să facă ceva special cu ocazia acestei zile, dar, mai în glumă, mai în serios,a mărturisit că n-ar refuza orice idee care le-ar face pe danezele de la Nykobing să tremure de frica fetelor sale. ”În Danemarca nu am sărbătorit niciodată Halloweenul. Adi a încercat să mă convingă să petrec aici. Nu mi-e frică de fantome, vampiri, doar de Adi când îl văd costumat. Poate ne îmbrăcăm așa și sâmbătă la meciul cu Nykobing și le speriem pe adversare . Sper, totuși, să le speriem cu tactica și cu felul în care vom evolua”, a mărturisit antrenoarea de la CSM București.