Cea mai sângeroasă crimă în masă din istoria statului Texas

În Statele Unite, 26 de persoane au fost împuşcte mortal şi alte 20 rănite de un bărbat care a deschis focul cu o armă de asalt într-o biserică din statul Texas. Acesta a fost cea mai sângeroasă crimă în masă din istoria statului Texas. Doina Saiciuc:
Reporter: Atacatorul Devin Kelley trăia într-o suburbie a oraşului San Antonio. Kelley pare să nu fi avut legături cu vreo organziaţie teroristă. Sutherland Springs este o arie rurală de 400 de locuitori. După ce a împuşact mortal oameni între 5 şi 72 de ani, părăsind biserica, atacatorul a fost confruntat de un rezident înarmat care l-a urmărit. La scurt timp, suspectula fost găsit mort în vehiculul său. Acolo se aflau mai multe arme. Nu este clar dacă atacatorul s-a sinucis sau a fost impuşcat de rezidentul care l-a confruntat. Printre cei ucişi de el se află o femeie gravidă şi cei trei copii ai săi, ca şi fiica de 14 ani a pastorului bisericii. „Destul este destul”, au spus public câţiva oficiali, cerând acţiune pentru a încerca oprirea masacrelor armate.
Realizator: Masacrul din Texas a avut loc la doar câteva săptămâni după cea mai sângeroasă crimă în masă din istoria Statelor Unite, care a avut loc la Las Vegas. Atunci 58 de persoane au fost ucise şi câteva sute rănite de un bărbat care a deschis focul asupra publicului, în timpul unui concert./aionescu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 6 noiembrie