Alex Velea revine cu un nou single si videoclip: “Sentimente sau Instincte”

Dupa ce s-a transformat intr-un adevarat “Latino Vero” pentru cea mai recenta piesa a sa, Alex Velea revine cu o noua piesa si cu un videoclip alb negru: “Sentimente sau Instincte”. 

O coproductie Cat Music si Golden Boy Society, piesa “Sentimente sau Instincte” este compusa de Liviu Teodorescu, Alex Velea, Alex Parker si Ionut Vasilache, iar de productie s-a ocupat LiTEmusic. Filmarile videoclipului au avut loc in Bucuresti si au durat aproximativ 24 de ore, iar conceptul a fost realizat de W Strategy Designers.

“Pentru toamna mi-am dorit o piesa sensibila care sa va ajunga direct la inima. Mi-a placut piesa de la primul play si am stiut ca va fi noul meu single. Ma bucur ca Liviu Teodorescu a facut o piesa care sa ma reprezinte! Videoclipul, regizat de Alex Ceausu, se imbina foarte bine cu versurile piesei“, declara Alex Velea. 

Nascut in Craiova, Alex Velea s-a facut remarcat in industria muzicala datorita talentului sau. Timbrul sau special, dar si abilitatile de compozitor, la care se adauga show-ul pe care il face pe scena si felul in care danseaza, au facut de-a lungul timpului din Alex Velea unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania. Solistul a cucerit topurile muzicale cu piese precum „Doar ea”, „Secret”, „Cand noaptea vine”, „Minim doi”, „E marfa tare” si „Din vina ta”.