Miss Tourism International Romania 2017

Ana-Maria Laura Serban este frumoasa romanca selectata ne reprezinte tara in Miss Tourism International 2017

miss2

• In urma analizarii prestatiei Anei-Maria Laura Serban din cadrul competitiei Miss Universe Romania 2017, organizata miercuri 01 noiembrie in Bucuresti de catre agentia ExclusivEvent, agentia detinatoare a licentei Miss Universe in Romania si a licentei Miss Tourism International in Romania, organizatorii au decis astazi 9 noiembrie sa ii ofere Anei-Maria Laura Serban titlul Miss Tourism International Romania 2017 si sa o delege sa reprezinte Romania in cadrul competitiei internationale de frumusete Miss Tourism International 2017 care va avea loc in Kuala Lumpur – Malaezia, in perioada 20 noiembrie – 7 decembrie.

• Ana-Maria Laura Serban are 20 de ani, 1.70 m inaltime, dimensiunile sale sunt 86-62-90 si este nascuta in Carbunesti.

• Ana-Maria este pasionata de pictura, este adepta unui sti de viata sanatos bazat pe o alimentatie echilibrata si multa miscare la sala de fitness, ii place sa joace tenis, sa citeasca si este pasionata de calatorii. Ca si planuri de viitor Ana-Maria isi doreste sa termine facultatea cu nota maxima, sa aiba o cariera in modeling si sa devina o femeie de afaceri de succes.

• Ana-Maria este studenta urmand in paralel cursurile a doua facultati: Facultatea de Ingineria Mediului si Facultatea de Inginerie Petrol si Gaze.

• „Este o onoarea pentru mine sa reprezint Romania in competitia internationala de frumusete Miss Tourism International 2017, una dintre cele mai prestigioase competitii internationale de frumusete.
Fiind prima mea experienta de acest gen, va fi o provocare pentru mine, avand sansa de a invata lucruri noi, de a-mi testa cunostintele si de a acumula o experienta extrem de valoroasa. Stiu ca pentru a castiga o competitie importanta de frumusete, frumusetea fizica trebuie obligatoriu completata de calitati morale si de inteligenta.
Responsabilitatea pe care o am in acest moment promovand Romania si turismul Romaniei in Malaeziaa, ma ambitioneaza si ma impulsioneaza pentru a da tot ce am mai bun in vederea ocuparii unui loc cat mai bun pe podiumul Miss Tourism International 2017.
Le sunt profund recunoscatoare tuturor celor care au avut incredere in mine si m-au sustinut de la bun inceput, familiei mele pentru incredere si suport, dar si agentiei ExclusivEvent pentru ca m-au considerat cea mai potrivita pentru aceasta misiune”. – ne-a declarat Ana-Maria Laura Serban – Miss Tourism International Romania 2017

• „Ana-Maria Laura Serban este una dintre cele mai frumoase si ambitioase ambasadoare a frumusetii delegate de catre agentia noastra in cei peste 18 ani de activitate. Chiar daca este la prima ei experienta de acest, are frumusetea, carisma, inteligenta si calitatile necersare, pentru a reprezenta Romania cu onoare in Malaezia si chiar de a castiga aceasta competitie, avand deplina incredere in potentialul ei! Ana-Maria este un adevarat model demn de urmat de catre toate romancele frumoase care isi doresc sa se remarce in acest domeniu si sa promoveze valorile Romaniei peste hotare!” – ne-a declarat dl.Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Miss Tourism International.

• Toti romanii sunt invitati sa urmareasca evolutia Anei-Maria din perioada 20 noiembrie – 7 decembrie 2017 din Malaezia, vizitand pagina sa oficiala de Facebook „Miss Tourism International Romania”- https://www.facebook.com/miss.turism.romania.fan.page – pagina unde vor putea vota Romania si vor putea vedea cele mai noi si mai fierbinti poze postate zilnic. Avem nevoie de cat mai multe like-uri pe pagina de facebook din partea romanilor pentru a o sustine pe Ana-Maria in cursa pentru castigarea coroanei Miss Tourism International 2017! Like-urile de pe paginile de facebook oficiale vor fi luate in calcul la punctajul final al competitiei din Malaezia!

miss3