Gala de Decernare „Premiile Drepturilor Copilului Korczak”, EDIŢIA a VIII – a, 2017

„Premiul Drepturilor Copilului Korczak” este o formă de recunoaştere publică a importanţei şi a valorii rezultatelor activităţilor derulate de către câştigători prin oferirea unui trofeu.
Anul acesta Gala se va desfășura la Teatrul Naţional “I.L. Caragiale” din București. Cu o vechime de peste 160 de ani, TNB este o instituție – reper pentru cultura românească, un adevărat brand cultural naţional fiind totodată unul din principalii generatori de imagine a României. Numeroase generaţii de actori străluciţi s-au format și au evoluat pe scena Naţionalului. Sub motto-ul „Un teatru nou pentru un public nou”, Teatrul Național ”I.L. Caragiale” şi-a construit în aceşti ultimi ani un profil repertorial ambiţios, alcătuit din spectacole de referinţă cu texte de mare rezonanţă, susţinute de artişti de prestigiu, actori din toate generaţiile (inclusiv foarte mulţi tineri !), regizori, scenografi.
17.30 – 18.00 – Primirea participanților
Gazda Galei de anul acesta va fi Robert Diaconeasa, cunoscut ca Daddycool.
Am pornit blogul www.daddycool.ro din dragoste pentru fiica mea, Ingrid, dar și din dorința de a demonstra oamenilor că un tătic tânăr poate fi un familist convins, în timp ce se poate bucura de o carieră de succes! În primul rând, blog-ul acoperă mai multe segmente dintr-o singură lovitură. Daddy Cool ocupă o nișă care nu a fost deloc exploatată în România. www.daddycool.ro este un site în care poți explora atât lumea Parentingului, cât și partea de Lifestyle, Fashion și chiar Travel”. Robert lucrează de la 16 ani în jurnalism.
18.00 – 18.15 – Cuvânt de deschidere
Bogdan Simion, Președinte FONPC
Elena Tudor, Director ANPDCA
Reprezentații partenerilor
18:20 – 18.40 – Moment artistic
Dansuri Populare – Ansamblul de dansuri populare din CONCORDIA România FAMILIA. CONCORDIA face posibilă o copilărie fericită și sprijină relații stabile ÎN și CU familia.
18.40 – 18.45 – Prezentarea rezultatelor Festivalului Drepturilor Copilului – Daniela Gheorghe – Director executiv, FONPC
18.45 – 18.50 Prezentare Film personalitatea marcată a lui Janusz Korczak – Agnieszka Skieterska, Director Institutului Polonez din București