Târgul de Turism al României de la Romexpo, din Bucureşti

Peste 200 de tour-operatori şi agenţii de turism şi-au scos la vânzare cele mai avantajoase oferte la Târgul de Turism al României de la Romexpo, din capitală. Cei care vor să-şi achiziţioneze vacanţe,- în ţară sau în străinătate, vor găsi reduceri chiar şi de 50%. Reporterul nostru, Florentina Varga, a stat de vorbă cu câţiva viitori turişi, dar şi cu reprezentanţi ai tour-operatorilor:

Reporter: Cum vi s-a părut?

-: Sunt foarte mulţumit de ce am găsit. Mă duc undeva la munte, patru stele, mâncare foarte bună. Natura este nemaipomenită, mă mai şi plimb un pic pe aproape, am şi băi cu apă caldă, am şi piscină.

-: Ceea ce am adus acum, şi este foarte interesant, cadouri pentru pasionaţii de călătorii. Veţi găsi la noi aproape orice şi-ar putea dori un pasionat de acest tip, hărţi răzuibile, globuri răzuibile. Avem preţuri începând de la 79 de lei.

-: În perioada următoare sunt foarte multe oferte pentru litoral, deşi pare surprinzător. Adică vorbim, pe de-o parte, de early booking, plus  Black Friday, vorbim de 1 Decembrie şi vorbim de revelion pe litoral. Aş fi tentat să vă dau şi câteva preţuri: hotel de cinci stele, 98 de euro de persoană, pentru două nopţi de cazare cu demipensiune şi cu foc de tabără./pvelisar

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 17 noiembrie