300 locuri de munca vacante in Portugalia

EURES  Romania ofera 300 locuri de munca vacante in Portugalia (Campania 2018) pentru munca sezoniera in agricultura, la recoltarea zmeurei.

Durata contractului este de aproximativ 3 luni, timpul de lucru este de 40 de ore/saptamana, cu posibilitatea ca, in timpul campaniei, in functie de productie, sa se efectueze ore suplimentare. Data estimata de angajare este sfarsitul lunii februarie sau inceputul lunii martie 2018.

Sunt solicitate persoane apte pentru munca la camp, avand avantaj persoanele cu experienta în agricultura/experienta la recoltarea zmeurei/experienta la munca in sere.

Angajatorul asigura cazarea contra sumei de 2 euro/zi, plateste transportul catre Portugalia, iar costul acestuia va fi dedus din primele salarii.

Salariul oferit este intre  603 si 1053 euro/brut/luna , saptamana de lucru fiind de 40 de ore timp de 5 zile lucratoare cu 2 zile libere prin rotatie.
In ceea ce priveste limbile straine cunoscute de persoanele care doresc sa ocupe aceste posturi, constituie avantaj cunoasterea limbilor engleza, spaniola sau portugheza – cunostinte de baza, dar nu este o cerinta obligatorie.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul A.J.O.F.M. Ilfov, care poate fi contactat la sediul A.J.O.F.M. Ilfov din str.Ruginoasa, nr.4, sector 4, Bucuresti, tel: 021.332.37.08/ 112.

Inscrierea in baza de date pentru munca in strainatate se realizeaza pe baza urmatoarelor documente:

-Copie CI/BI;
-Adeverinta medicala (apt pentru munca in strainatate);
-CV EUROPASS in lb romana.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este data de 31.12.2017.

Compartiment Resurse Umane, Salarizare,
Comunicare si Secretariatul Consiliului Consultativ