Diana Daniela Cocirla este frumoasa romanca selectata ne reprezinte tara in Miss Humanity 2017

In urma selectiei nationale Miss Humanity Romania 2017, organizata la inceputul saptamanii in capitala de catre agentia ExclusivEvent, agentia detinatoare a licentei Miss Humanity Romania in tara noastra, Diana Daniela Cocirla fosta finalista Miss Universe Romania 2017 a fost desemnata oficial sa reprezinte Romania in cadrul competitiei Miss Humanity 2017, competitie care se va desfasura in acest an in Beirut – Liban, in perioada 16 noiembrie – 2 decembrie 2017. Marea finala va avea loc in data de 1 decembrie. In competitie vor fi prezente aproximativ 30 de candidate din tot atatea tari.

Diana Daniela Cocirla are 22 de ani, 1.76 m inaltime, dimensiunile sale sunt 86-58-90 si este nascuta in Hunedoara.

Diana a fost una dintre cele 24 de finaliste Miss Universe Romania 2017 si vorbeste 3 limbi straine: engleza, franceza si araba. Diana este pasionata de gatit, lectura, sport si modeling. Ca si planuri de viitor Diana isi doreste sa castige cat mai multe competitii de frumusete, sa termine facultatea, sa aiba o cariera in domeniul juridic si sa aiba o familie fericita.

Diana este studenta urmand cursurile Facultattii de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara.

miss22

„Este o onoarea pentru mine sa reprezint Romania in competitia internationala de frumusete Miss Humanity 2017.
Fiind prima mea experienta de acest gen, va fi o provocare pentru mine, avand sansa de a invata lucruri noi, de a-mi testa cunostintele si de a acumula o experienta extrem de valoroasa. Stiu ca pentru a castiga o competitie importanta de frumusete, frumusetea fizica trebuie obligatoriu completata de calitati morale si de inteligenta.
Responsabilitatea pe care o am in acest moment promovand Romania si turismul Romaniei in Liban, ma ambitioneaza si ma impulsioneaza pentru a da tot ce am mai bun in vederea ocuparii unui loc cat mai bun pe podiumul Miss Humanity 2017.
Le sunt profund recunoscatoare tuturor celor care au avut incredere in mine si m-au sustinut de la bun inceput, familiei mele pentru incredere si suport, dar si agentiei ExclusivEvent pentru ca m-au considerat cea mai potrivita pentru aceasta misiune”. – ne-a declarat Diana Daniela Cocirla – Miss Humanity Romania 2017

„Diana este una dintre cele mai frumoase si ambitioase ambasadoare a frumusetii delegate de catre agentia noastra in cei peste 18 ani de activitate. Chiar daca este la prima ei experienta de acest gen, are frumusetea, carisma, inteligenta si calitatile necersare, pentru a reprezenta Romania cu onoare in Liban, avand deplina incredere in potentialul ei! Diana este un adevarat model demn de urmat de catre toate romancele frumoase care isi doresc sa se remarce in acest domeniu si sa promoveze valorile Romaniei peste hotare!” – ne-a declarat dl.Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Miss Humanity Romania.

miss33

Toti romanii sunt invitati sa urmareasca evolutia Dianei din perioada 16 noiembrie – 2 decembrie 2017 din Liban, vizitand pagina sa oficiala de Facebook „Miss Humanity Romania”- https://www.facebook.com/MissHumanityRomania – pagina unde vor putea vota Romania si vor putea vedea cele mai noi si mai fierbinti poze postate zilnic. Avem nevoie de cat mai multe like-uri pe pagina de facebook din partea romanilor pentru a o sustine pe Diana in cursa pentru castigarea coroanei Miss Humanity 2017! Like-urile de pe paginile de facebook oficiale vor fi luate in calcul la punctajul final al competitiei din Liban!

SURSA COMUNICAT: dl.Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Miss Humanity Romania