Talentul câştigă meciuri dar muncă de echipă şi inteligenta câștiga campionate – Michael Jordan

Marti, 28 noiembrie 2017, zece persoane internate din Centrul Educativ Tg. Ocna au participat la competiția de fotbal „Cupa 1 Decembrie”, organizată pe baza sportivă a Colegiului Gheorghe AsachiCompetiția a devenit o deja o tradiție pentru unitățile participanteaflându – se la a doua ediție.

Competiția s a desfășurat in trei etape, in fiecare dintre acestea având loc meciuri de fotbal pe teren redus. În cadrul competiției au participat elevi de la licee din municipiul Onești: Colegiul Grigore C. Moisil , Colegiul Tehnologic Gheorghe Asachi şi Liceul Teologic Fericitul Ieremia, precum și  persoane custodiate de Centrul Educativ Tg. Ocna .

Activitatea a  avut  ca scop reintegrarea in societate a persoanelor custodiate, prin dezvoltarea unor comportamente prosociale bazate pe fair-play,corectitudine si respect. Aceasta este etapa a 3-a și ultima la finalul căruia au fost decernate premii celor merituoși.

Pentru informaţii suplimentare, desemnăm ca persoană de contact pe d-na Daniela Stefania Munteanu, purtător de cuvânt Centru Educativ Tîrgu Ocna, mobil 0754 015523 telefon 0234-344149, int.207, fax 0234 -341200, e-mail: daniela.munteanu@anp.ro.