Life and Sports by Ortokinetic: Viitorul excelentei sportive

Cand “mai bine de atat nu se poate”, noi demonstram ca se poate….

Life&Sports by Ortokinetic face un nou pas in domeniul medicinii sportive aducand sub acelasi acoperis tot ce ai nevoie pentru ca tu sa atingi cele mai inalte performante. Iti oferim servicii integrate si inovatoare, atat in zona profilactica, cat si in tratamentul afecțiunilor, cu adresabilitate directa catre sportivii de performanta, dar si catre persoanele active care doresc sa practice un sport.

Indiferent de forma ta fizica, noi te ajutam sa elimini orice factor de risc medical

Redefinim conceptul de sanatate si excelenta in medicina sportiva, prin integrarea serviciilor medicale pentru trup (cardiologie si kinetoterapie specifica afectiunilor cardiovasculare, nutritie, medicina sportiva etc.) si minte (psihoterapie, training cognitiv, life coaching).

De ce LIFE & SPORTS?

Pentru ca stim ce inseamna sa duci un sportiv pe cele mai inalte culmi ale succesului… Si stim si ce efort presupune mentinerea la acel nivel. Din experienta dobandita alaturi de sute de pacienti Ortokinetic, am invatat ca potentialul neexploatat sau munca nesustinuta de examinari si tratamente periodice va duce inevitabil la dezamigiri. Cu totii stim ca o minte, un corp si un suflet care nu sunt constant in echilibru vor performa slab ca unitate. Iar noi, cei de la Life&Sports ne-am dedicat toate resursele si energia pentru a construi acel echilibru perfect si de neclintit.

Obiectivul nostru

….sa ducem fiecare pacient in parte la cel mai inalt nivel de performanta posibil: fie ca e vorba de sportivi sau atleti profesionisti, fie ca e vorba de oameni care tin la conditia lor fizica si vor sa se mentina activi si sanatosi.

Cum te ajutam sa atingi performanta?

In primul rand prin preventie. Dupa cum se spune, este mult mai usor sa previi decat sa tratezi. Serviciile medicale de calitate ireprosabila, efectuate de profesionisti dedicati, iti ofera garantia ca nu vei fi luat pe nepregatite de o afectiune de care nici macar nu stiai.

Testele amanuntite si atentia la detalii pot face diferenta intre performanta si stagnare, victorie si esec, viata si moarte. De aceea noi credem cu tarie ca prin cresterea nivelului de siguranta al practicarii sportului (prin cursuri si proiecte educationale) punem bazele unui stil de viata activ si sanatos, lipsit de riscuri.

Clinica

Life&Sports by Ortokinetic localizata pe Soseaua Pipera Tunari, 58 – este un spatiu ultramodern care iti ofera o gama variata de servicii medicale sportive, la standarde internationale, intr-un cadru confortabil si prietenos.

Echipa noastra multi-disciplinara de elita, colaboreaza indeaproape asigurand de fiecare data o abordare holistica a diagnosticelor si a tratamentelor tale.

Pacientii care aleg Life & Sports beneficiaza de expertiza celor mai buni medici, de aparatura de ultima ora si de cea mai avansata ingrijire medicala existenta … toate in aceeasi cladire.