Dorian Popa lanseaza o piesa emotionanta dedicata persoanei care te asteapta mereu cu bratele deschise – mama. Personajul principal din videoclip este chiar mama lui, Luminita Popa.

Cu emotie in glas, Dorian vorbeste in piesa “Buna, mama” despre miile de motive pentru care mama ramane cea mai importanta si puternica persoana. Artistul porneste intr-o calatorie spre orasul natal, Constanta, locul in care mama lui il asteapta negresit; mai ales acum, in perioada sarbatorilor, cand toata familia se aduna acasa.

 buna mama

Piesa este compusa de catre Ionut Bacula si Vlad Manolache, iar videoclipul este regizat de catre Silviu Mindroc.

Piesa este disponibila online: https://MediaPro.lnk.to/BunaMamaPR

Dorian si mama lui au facut echipa si vor participa in cadrul emisiunii concurs Asia Express, care se va difuza la TV in perioada urmatoare.

Recent, Dorian Popa a lansat piesa “Ghinionist”, coloanal sonora a filmului Ghinionistul, ce va avea premiera in cinematografe pe 8 decembrie. In plus, Dorian face parte si din distributia filmului.

„Ghinionistul” este o comedie autentic romaneasca, o cursa plina de imprevizibil a unui tanar talentat care trebuie sa invete sa se bucure din nou de viata.

 bna mama

Cu milioane de vizualizari pe YouTube la single-urile sau colaborarile lansate, precum “Buze” (feat What’s Up), “Sare pe rana” (feat Ruby), “De amor”, Dorian Popa reuseste de fiecare data sa surprinda prin beaturi si videoclipuri inedite. Pe langa piesele lansate. Alaturi de Liviu Teodorescu si Laura Giurcanu, Dorian Popa este prezent in top 10 al celor mai vizualizate clipuri ale anului 2017 pe YouTube, conform YouTube Rewind. Hitul “Fanele” a adunat peste 36 de milioane de vizualizari. Mai mult, Dorian Popa este foarte activ si pe canalul lui de YouTube, pe care l-a lansat la sfarsitul lunii februarie a acestui an, unde posteaza constant video-uri, care au sute de mii de vizualizari in cateva zile de cand sunt uploadate.

Victor Rebenciuc

PR & Social Media Curator