Concurs UNITER – „Cea mai bună piesă românească a anului 2017”

Uniunea Teatrală din România – UNITER anunţă că ediţia 2017 a Concursului de dramaturgie „Cea mai bună piesă românească a anului” primeşte piese de teatru pentru înscrierea în competiţie până la data de 30 ianuarie 2018 (data poştei).

Autorii pot trimite piesele prin poştă sau prin depunere individuală la Secretariatul UNITER. Piesele vor fi în format electronic, pe un CD, într-un singur exemplar. Numele autorului trebuie să fie secret, înlocuit cu un motto scurt ce va fi înscris pe prima pagină împreună cu titlul piesei. CD-ul cu textul piesei va fi însoțit de un plic închis în care vor fi înscrise datele de identificare ale autorului (nume, adresă, telefon, e-mail). Acelaşi motto de pe pagina de titlu a piesei va fi înscris şi pe plicul închis cu datele de identificare.

Nu se primesc în concurs piese foarte scurte (într-un act), dramatizări, piese publicate sau reprezentate. Textele înscrise în concurs nu se înapoiază.

Adresa poştală pentru înscrierea pieselor: UNITER, Str. George Enescu nr.2-4, sector 1, Bucureşti, cod poştal 010305, cu menţiunea „Pentru Concursul Cea mai bună piesă românească a anului 2017”.

Câștigătorul va fi premiat pe scena Galei Premiilor UNITER 2018, iar piesa câștigătoare va fi publicată într-un volum lansat în cadrul evenimentului.

12 decembrie 2017

UNITER