T…RENul lui Moș Crăciun

Aproximativ 150 de copii au pornit în aventura de căutare a lui Moș Crăciun într-o călătorie cu trenul pe ruta București-Sinaia în cadrul evenimentului devenit deja tradiție la CFR Călători: T…RENul lui Moș Crăciun!

Vagoanele T…RENului au purtat pentru o zi numele faimoșilor reni ai bătrânului legendar: Rudolf, Comet și Dancer. Invitați speciali ai evenimentului au fost copiii de la un Centru Social, mulți dintre ei aflându-se la prima lor călătorie cu trenul într-o atmosferă magică și o lume plină de bucurie de zâmbete cu și pentru copii.

În așteptarea lui Moș Crăciun, timp de aproximativ 6 ore, micuţii au participat interactiv la diferite acţiuni. Au vizitat celebrul Salon Regal din Sinaia, expoziția de Trenuleţe Electrice, s-au bucurat de spectacole de magie şi percuţie la djembe/tobiţe africane, fotografii la minut și povești din lumea minunată a copilăriei.

Pe parcursul călătoriei, copiii au învăţat că trenul este cel mai prietenos mijloc de transport cu mediul înconjurător şi că regula de bază pentru a călători este aceea de a avea un bilet.  La întoarcere, un călător special s-a aflat în tren alături de copii: Moș Crăciun.

T…RENul lui Moș Crăciun este o poveste magică care ne duce pe toți cu gândul la copilărie. Alături de copii, prin ochii lor plini de candoare, ne bucurăm de spiritul Sărbătorilor, dăruim și primim emoții, zâmbete, bucurie, surprize…”, a declarat Directorul General al CFR Călători – Iosif SZENTEZ.

 Acţiuni similare care vor aduce spritul Sărbătorilor de iarnă  în spațiul feroviar,  sunt programate să aibă loc în perioada următoare și în alte locații din țară.