A fot semnat contractul de finanţare pentru proiectul „Rezerva de apă a municipiului Bacău”

Locuitorii oraşului Bacău nu vor mai suferi de lipsa apei potabile, a dat asigurări vicepremierul Paul Stănescu. El a semnat, astăzi, în prezenţa autorităţilor locale, contractul de finanţare pentru proiectul „Rezerva de apă a municipiului Bacău”, investiţie finanţată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.
Paul Stănescu: Vorbim despre un proiect strategic pentru municipiul Bacău. Este vorba de rezerva de apă, un proiect important, un proiect care se derulează în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală, un proiect care eu cred că se va implementa foarte repede pentru că băcăuanii au nevoie de apă. Este vorba de aproape 29 de milioane de lei, o sumă importantă, spun eu şi cred că la sfârşitul anului 2019 proiectul va fi finalizat.
Realizator: Proiectul include contruirea la Bacău a unor rezervoare de apă şi a unor staţii de pompare, dar şi instalarea a aproape nouă kilometri de conducte. În ultimii ani, în oraş au avut loc foarte multe avarii ale sistemului de alimentare care i-a lăsat pe localnici fără apă potabilă, aminteşte corespondentul Radio România Actualităţi, Gabriel Pop./ilixandru/pvelisar

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 12 ianuarie