Sasha Lopez lanseaza “Feeling good”, feat. Ale Blake & Evan

Dupa succesul international al pieselor “Vida Linda”, „All my people“, „Beautiful life“ si „Kiss U“, Sasha Lopez lanseaza, alaturi de Ale Blake si Evan, piesa „Feeling Good“. Single-ul este compus de catre Sasha Lopez, Ivan Caragia si Angelika Vee, iar de productia ei s-au ocupat Sasha Lopez, Ivan Caragia si Vally V. Videoclipul a fost regizat de SAN si a fost filmat in Cipru. 

“Ma bucur foarte mult ca lansez «Feeling Good», pentru ca e o piesa care sper sa va aduca buna dispozitie. Sigur o sa va faca sa dansati. In plus, va pregatesc multe surprize si colaborari la care, cu siguranta, nu va asteptati. Stay tuned!”, declara artistul.  

De-a lungul timpului, Sasha Lopez a mai colaborat cu Ale Blake pentru piese precum „Weekend”, „Universe”, „Girls Go La”, single-uri ce au adunat zeci de milioane de vizualizari pe cel mai mare canal de YouTube, Cat Music. Anul trecut, piesele lui Sasha Lopez s-au auzit in tari precum Chile, Cehia, Slovenia, dar si Italia, Spania, Azerbadjan sau Rusia. Mai mult, formula Sasha Lopez feat. Ale Blake a cucerit topurile internationale cu single-uri ca „Perfect Day”, „Kiss You”, „Everybody Feels Alright”, „All My People”, ale caror refrene au fost fredonate de catre publicul din intreaga lume.

RADOR – 26 ianuarie