Circulaţia rutieră se desfăşoară fără probleme în majoritatea zonelor ţării

Circulaţia rutieră se desfăşoară fără probleme în majoritatea zonelor ţării. Există unele excepţii, în Vrancea, Argeş şi Vâlcea dar şi pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti. Ne oferă detalii comisarul şef Cătălin Bocai, de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Cătălin Bocai: La această oră, traficul rutier se desfăşoară îngreunat din cauza unor lucrări pe DN2 între localităţile Vârniţa şi Răcoasa, mai exact între kilometrii 30 şi 34. La această oră, traficul rutier se desfăşoară cu mare dificultate în judeţul Argeş, pe raza localităţii Moşoaia, pe DN 67B, între kilometrul 178 şi 196 din cauza cedării corpului drumului pe o lungime de aproximativ 150 m. În judeţul Vâlcea se circulă îngreunat pe DN7 între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea la kilometrul 152 plus 400 de metri din cauza cedării corpului drumului pe o lungime de aproximativ 100 m cu o lăţime de 20 – 30 cm.

La această oră, traficul rutier se desfăşoară cu dificultate. De această dată din cauza numărului mare de autovehicule, la ieşirea din autostrada A 1 Bucureşti – Piteşti pe sensul de mers către capitală./rpatulea/fcostea

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 5 februarie