NICO lansează single-ul şi videoclipul „Suflet pereche”

Există o legendă care spune că sufletele pereche au trăit o iubire atât de puternică încât, dacă sunt sortite să se reîntâlnească, se vor regăsi cu siguranță și își vor continuă povestea. În luna iubirii, NICO ne cântă despre un „Suflet pereche”, iar persoana care a compus melodia este chiar soțul ei, Laurențiu Matei.

„Suflet pereche înseamnă o viață, înseamnă momentul în care știi să împaci persoana iubită, înseamnă să lași de la tine; înseamnă și lucruri pe care le descoperi și pe parcurs. Este extraordinar să-ți găsești sufletul pereche”, declară NICO Matei.

Videoclipul este regizat de către Sergiu Nicula (Sega), iar personajul principal din videoclip este chiar fiica artistei, Alexandra Matei, aflată la a doua experiență de acest gen alături de mama sa. În videoclip, NICO a abordat o schimbare de look și a apelat la un truc de styling care i se potrivește perfect – un curly hair.

NICO îmbină cu succes cariera muzicală cu scena teatrului și a spectacolelor. Printre reprezentațiile de la teatru, artista a filmat un videoclip sensibil, romantic, ce descrie simplu ideea de suflet pereche, parte din proiectul pe care l-a pregătit pentru 2018.

Victor Rebenciuc,

Universal Music Romania & MediaPro Music