Lidia Buble, cea mai emotionanta declaratie de iubire pentru mama ei, in noua piesa, „Sarut mana, mama!”

Lidia Buble este, fara dar si poate, o artista complexa care a reusit sa uimeasca, de fiecare data, cu fiecare single lansat. Acum, talentata cantareata isi surprinde publicul cu cea mai sensibila piesa din cariera ei, „Sarut mana, mama!”, o declaratie de iubire spusa pe note muzicale, atat pentru mama ei, cat si pentru toate mamele din lume. Single-ul, o productie EpiQ Records, este insotit de un videoclip emotionant regizat de TrandaFilm, in care Lidia ne prezinta o realitate pe care multi dintre noi o traim, si anume, timpul pe care uitam sa-l mai alocam persoanei care ne-a dat viata.

„Gasca de la EpiQ Records a reusit sa puna tot amalgamul emotiilor mele pe note muzicale, de dragoste pura. Mi-e greu sa cant live piesa, pentru ca ma podidesc lacrimile. Sper sa va fac si pe voi partasi la cea mai frumoasa declaratie de iubire pe care o poti face celei ce ti-a dat viata. Nu uita ca timpul se scurge prea repede intre rotitele vietii noastre si, cat inca nu e tarziu, pune telefonul la ureche si sopteste sincer ‘Sarut mana, mama!'”, declara Lidia Buble.

Artista lucreaza intens, alaturi de echipa ei de productie, EpiQ Records, la primul ei album, pe care-l va lansa in toamna acestui an. Prima piesa de pe album a fost „Camasa”, hit care a fost No. 1 inca din prima luna a anului 2018, iar cea de-a doua este „Sarut mana, mama!”. Urmeaza multe alte surprize, dar si un alt vibe din partea Lidiei, pe plan profesional.