Drumuri naţionale şi judeţene închise, din cauza viscolului puternic la sol şi a vizibilităţii reduse

Cu puţin timp în urmă a fost închisă circulaţia rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 22A, între localităţile Cataloi din judeţul Tulcea şi Hârşova din judeţul Constanţa, din cauza viscolului puternic la sol şi a vizibilităţii reduse, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. La rândul său, Centrul Infotrafic informează că nu se circulă pe porţiuni din 20 de drumuri naţionale de pe raza judeţelor Teleorman, Călăraşi, Giurgiu, Constanţa, Ilfov, Ialomiţa şi Vrancea. Pe alte tronsoane de drum din acest judeţe circulaţia se desfăşoară în mod controlat şi sunt restricţii de tonaj. Sunt închise şi autostrăzile A2 Bucureşti – Constanţa şi A4 Ovidiu – Agigea. Autorităţile bulgare nu permit până la ora 8:00 accesul autocamioanelor dinspre România prin punctul de trecere a frontierei de la Ruse, întrucât drumurile sunt închise.
Pe de altă parte, în judeţul Constanţa au fost închise Porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud – Agigea, Midia şi Mangalia, iar în judeţul Tulcea a fost închisă Bara Sulina.
În judeţul Teleorman, punctele de trecere a frontierei cu bacul Turnu Măgurele – Nikopol şi Zimnicea – Svishtov au fost închise din cauza vântului puternic./atataru

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 27 februarie, ora 2:00)