Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că municipalitatea vrea să devină jucător pe piaţa imobiliară

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (2 martie, ora 18:06) – Emisiunea: „Radiojurnal” – Realizator: Cristina Grecu – Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, astăzi, că municipalitatea vrea să devină jucător pe piaţa imobiliară. În acest sens, edilul a anunţat intenţia de a achiziţiona de pe piaţa liberă aproximativ 500 de locuinţe destinate personalului medical din spitalele aflate în subordinea primăriei. Municipalitatea vrea să înceapă în acest an şi construirea de locuinţe pentru persoanele cu venituri mici, având în vedere numărul mare de cereri pentru locuinţe sociale. Gabriela Firea a mai anunţat şi organizarea unui concurs internaţional de soluţii pentru reabilitarea Bulevardului Magheru.
Gabriela Firea: Ne dorim cel puţin zona centrală să aibă o nouă abordare. Este trist ceea ce se întâmplă acum, e un bulevard principal al Capitalei, care este pur şi simplu deteriorat, nu mai este deloc pus în valoare. Cei mai mulţi cetăţeni sau companii s-au mutat din acea zonă, din cauza clădirilor cu risc seismic.
Realizator: Primarul general, Gabriela Firea, a participat la conferinţa ‘Piaţa Imobiliară – Tendinţe şi Obiective pentru 2018’. Tot astăzi, la Palatul Parlamentului, s-a deschis Salonul Imobiliar Bucureşti. Până duminică, în intervalul orar 10:00-19:00, vizitatorii îşi pot găsi şi alege o locuinţă din cele peste 100 de ansambluri noi rezidenţiale, dar şi apartamente construite anterior anului 2000./asalar