“I Need Your Love” (Da-mi iubirea ta) de la Holograf – nominalizata la International Songwriting Competition

Trupa Holograf adauga in palmaresul muzical inca un succes care se aude peste ocean. Dupa numeroase premii la cele mai importante competitii muzicale din tara sau internationale, zeci de discuri de aur pentru vanzarile albumelor lansate de-a lungul carierei, trupa Holograf este nominalizata cu versiunea in limba engleza a piesei „Da-mi iubirea ta”, la doua categorii in cadrul concursului International Songwriting Competition din SUA.

Piesa este compusa de catre Romeo Dediu, iar noua versiune il aduce ca solist si pe Ethan Fay, un cunoscut muzician din Los Angeles. Astfel, cantecul “I Need Your Love” a intrat in competitie alaturi de alte 16000 de piese si a reusit sa se califice in finala a doua categorii, respectiv Adult Contemporary, impreuna cu alte 13 piese, si la Pop/Top 40, alaturi de alte 14.

“Suntem bucurosi de reusita colegului nostru si ii tinem pumnii pentru intrecerea finala. Dar cel mai important este ca un cantec deja lansat a capatat o haina noua, internationala, pe care speram sa o indragiti si dumneavoastra”, declara trupa.

International Songwriting Competition este considerat cel mai prestigios concurs mondial de creatie muzicala, datorita gamei largi de categorii acceptate, a numarului mare de concurenti si, fara indoiala, a celui mai prestigios juriu dintre toate concursurile de gen. Nume ca Tom Waits, Ziggy Marley, Lorde, Billy Cobham, Keane, Trilok Gurtu si John Mayall sunt doar o parte dintre artistii care cantaresc valoarea pieselor concurente.