Recunoaştere pentru Laura Sgaverdea la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială 2018

Marţi, 20 martie, de Ziua Mondială a Asistenţei Sociale, la Ateneul Român au fost celebraţi cei mai merituoşi asistenţi sociali din ţară, dar şi personalităţile care s-au remarcat în susţinerea profesiei de asistent social. Recunoaşterea publică, rezultatele profesionale deosebite, constituirea de modele de urmat şi contribuţia la promovarea imaginii profesiei, au stabilit şi anul acesta câştigătorii. Aceştia au fost aplaudaţi în cadrul celei de-a cincea ediţii a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială, organizată de Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România.

Laura Sgaverdea, managerul Radio România Reşiţa, s-a numărat pentru a doua oară printre cei trei nominalizaţi la categoria jurnalişti implicaţi în promovarea actelor sociale. În urma nominalizării din 2015 a obţinut Premiul Jurnalistul Anului în Asistenţă Socială, iar în acest an a primit Distincţia de Excelenţă pentru Promovarea Asistenţei Sociale în mass-media.

„Este o apreciere un semn de recunoştinţă pentru întreaga echipă care s-a implicat şi în ultimul an în proiecte sociale, pentru că Radio Reşiţa este mai mult decât se aude”, a afirmat Laura Sgaverdea la primirea Distincţiei.

Gala, prezentată şi în acest an de Andreea Marin, i-a recompensat pe câştigătorii celor 18 categorii dintre cele 625 de persoane din întreaga ţară nominalizate, de la asistenţi sociali până la ziarişti şi politicieni. Cele 250.000 de voturi online au desemnat finaliştii care au intrat în etapa de jurizare.

RADOR – 21 martie