Delia lanseaza single-ul si videoclipul “Du-te-ma”

Nonconformista, cameleonica, mereu surprinzatoare, Delia revine cu un nou single, care se numeste “Du-te-ma”. Piesa a fost compusa integral de catre artista si produsa de Alex Cotoi, care a creat majoritatea hiturilor Carla’s Dreams, dar si single-ul anterior al Deliei, “Fata lu’ tata”.

Videoclipul piesei “Du-te-ma” a fost filmat si regizat de NGM Creative (Bogdan Paun si Alex Muresan), scenariul ii apartine Deliei, iar productia video este realizata de catre Loops Production. Videoclipul este energic, colorat, cu o atitudine increzatoare, dar si amuzanta, autoironica a Deliei. De imaginea artistei, s-au ocupat Alexandru Abagiu (make-up), Sorin Stratulat (hair) si Hilke Muslim (styling).

“Intr-o lume perfecta, femeile au senzatia ca trebuie sa se incadreze in sabloanele inventate de altii. Dragi femei, cereti-va drepturile! Si nu va mai infometati! Pofta de mancare inseamna pofta de viata! Iubiti-va mai mult! Si hraniti-va sufletele! Nu va mai persecutati de dragul sabloanelor! Cereti sex si mancare atunci cand aveti nevoie! Pofta buna”, a declarat Delia.

Artista a lansat la finele anului trecut “Fata lu’ tata”, piesa ce a adunat peste 18.000.000 viuzalizari pe YouTube si “Verde Imparat”, ce a generat peste 5 milioane de vizualizari.

Delia – Fata lu’ tata

https://youtu.be/xfPk6mYyi_Y

Delia – Verde Imparat

https://www.youtube.com/watch?v=5vTJkNiDers

Tot in 2017, Delia a lansat “Ramai cu bine” feat. Macanache, o colaborare inedita care s-a bucurat de aprecierea publicului si care peste 34 de milioane de vizualizari pe YouTube. De asemenea, a colaborat si cu The Motans pentru “Weekend”, desemnata piesa anului 2017 in Romania, conform Mediaforest, cu peste 23 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Delia feat. Macanache – Ramai cu bine

https://www.youtube.com/watch?v=JNhiy0sTl5M

The Motans feat. Delia – Weekend

https://www.youtube.com/watch?v=CjxMLxxw938

Anul trecut, Delia a lansat albumul “Live”, material ce include hiturile artistei “Cum ne noi”, “Da, mama”, “Cine m-a facut om mare”, “Ce are ea” si a sustinut trei zile de concerte la Sala Palatului, evenimente sold-out sub conceptul “Psihedelia”.

Single-ul “Du-te-ma” este o coproductie Cat Music si Global Records.