A început aglomeraţia de sărbători

A început aglomeraţia de sărbători. S-au format deja coloanele de autoturime pe DN 1, pe sensul de urcare spre staţiunile de pe Valea Prahovei, în zona localităţilor Comarnic si Buşteni. Potrvit corespondentei RRA Simona Uţă, în zona montană plouă, iar carosabilul este ud. Zeci de ploliţişti acţionează pentru fluidizarea traficului pe drumurile naţionale din Prahova – a anunţat şeful Serviciului Rutier, comisarul Adrian Iacob.

Adrian Iacob: La nivelul judeţului Prahova acţionează astăzi 48 de agenţi de poliţie rutieră şi ofiţeri cu şapte aparate radar. Aceştia sunt dispuşi pe principalele artere, inclusiv DN1 şi DN1 B – DN1 A, acţionează pentru prevenirea accidentelor de circulaţie în principal şi îndeosebi pe Valea Prahovei pentru asigurarea fluenţei traficului rutier în zonă.

Realizator: Şi trenurile spre Braşov sunt aglomerate. CFR Călători anunţă că pe mai multe trenuri cu plecare din Bucureşti spre Braşov nu se mai eliberează bilete cu loc, ci doar în picioare şi în limita a 30 – 40 de locuri pentru fiecare vagon. Ieri, operatorul feroviar a spus că va adapta capacitatea de transport către cele mai solicitate destinaţii turistice: Braşov, Sibiu, Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa, Iaşi, Satu Mare şi Vatra Dornei./rpatulea/lbadiu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 6 aprilie